Mindkettő megvan

2022. 08. 07., v - 11:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori vasútállomáson támadt áldozatára két 23 éves fiatal, a helyi rendőrök néhány óra alatt elfogták őket.

Gombán töltötte a napját barátnőjével egy 16 éves budapesti fiú 2022. augusztus 3-án. Kora este a monori vasútállomásra ment, ahol a hazafelé induló vonatra várva, egyszer csak két ismeretlen férfi lépett oda hozzá. Záporoztatták felé kérdéseiket és felszólításaikat, fenyegették a tinédzsert, miközben értékeit követelték. A sértett félelmében odaadta támadóinak a nála lévő 2000 forintot és a mobiltelefonját, a két férfi azzal távozott a helyszínről.

A monori nyomozók a tudomásukra jutott információk birtokában indultak a két férfi nyomába, néhány órával később egyikük, a gombai D. Arnold kezén kattant a bilincs, F. Tiborért monori tartózkodási helyére mentek, lakásán előkerült a zsákmányolt okostelefon - lefoglalták. Előállításukat kihallgatásuk követte.

Egybehangzóan tagadták bűnösségüket, a 23 éves F. Tibor panasszal élt a gyanúsítás ellen. Tagadásukkal ellentétben a megalapozott gyanút számos bizonyíték támasztja alá.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt D. Arnold ellen szabadlábon hagyása, míg F. Tibor ellen az azóta elrendelt letartóztatása mellett folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újra járható a 48-as főút

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, a félpályás útlezárást 15 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

„Jó buli” volt

A rendőrök néhány nap alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves férfit.

 

Őrizetben egy ózdi díler

A rendőrök elfogtak egy ózdi drogterjesztő férfit, akit elfogása után gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.