Mint a piacon: tabletta, marihuána, por

2023. 05. 17., sze - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint kábítószert árult XIV. kerületi lakásán.

A XIV. Kerület Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 6-án egy XIV. kerületi alagsori lakásba mentek ki, mivel a gyanú szerint ott egy férfi kábítószert árult. Vevőitől azokért három és ötezer forint közötti összeget kért.

Az alagsorban lévő lakásban az egyenruhások egy férfit fogtak el, majd  ott kutatást tartottak. Ennek során közel fél kiló zöld növényi és ugyanennyi por állagú kábítószergyanús anyagot, valamint több, üvegbe vagy dobozba tárolt tablettákat és folyékony anyagot is találtak. Ezek mellett a drog porciózásához, kereskedelméhez és fogyasztásához használt mérlegeket, szívószálakat, nejlon tasakokat, mobiltelefonokat és SIM kártyákat, laptopot, és közel egymillió forintot foglaltak le.

A feltételezett elkövető a tárolóedényeket „ANFI”, „Matrix drops” és „Cannabis” feliratokkal címkézte fel.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a nyomozók által lefoglalt anyagok között volt marihuána és amfetamin is, a feketepiaci értékük körülbelül 4,5 millió forint. 

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága a 45 éves T. Zsoltot kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.