"Munkaruhája" buktatta le

2023. 06. 08., cs - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Több bűncselekményt is ugyanabban az öltözetben hajthatott végre az a férfi, akit most őrizetbe vettek a XIII. kerületi rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel egy férfi 2023. május 30-án délelőtt kifigyelt egy idős nőt az újlipótvárosi Hollán Ernő utcában, követte otthonáig egy társasházába, majd a liftnél bevárva letépte az egyik nyakláncát és meglépett vele.

A nyomozóknak több felvétel is rendelkezésre állt az ismeretlen tolvajról, akit az egyik kerületi körzeti megbízott ismert fel néhány korábbi ügyből a ruhája alapján.

B. Zsoltot az egyenruhások 2023. június 1-jén 17 óra 45 perckor a Váci út egyik aluljárójánál fogták el, majd előállították a kerületi kapitányságra.

Az 50 éves férfit a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, valamint őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tetten ért betörő

A szombathelyi rendőrök a helyszínen elfogták azt a 41 éves férfit, aki egy gyógyszertárba tört be tegnap éjjel.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Halálos közlekedési baleset Kisújszállásnál

Egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.