Műszaki cikkeket és nadrágot loptak

2018. 07. 19., cs - 13:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök két nap alatt befejezték a nyomozást az ellen a két ukrán férfi ellen, akik egy helyi áruházból vittek el különböző termékeket.

A nyomozás adatai szerint a két férfi 2018. július 16-án 11 óra 40 perc körül megjelent egy budaörsi áruházban, ahol több műszaki cikkel és ruházati termékkel bementek a ruházati osztályon található próbafülkébe. A fülkében a műszaki cikkeket kivették a dobozból, majd azokról és a nadrágokról eltávolították az áruvédelmi eszközt. Ezt követően az eltulajdonított termékeket egy táskába és ruházatukba rejtették, majd az üzletből fizetés nélkül távoztak. Az ukrán férfiak cselekményét észlelte az üzlet biztonsági szolgálata, akik bejelentést tettek a rendőrségre. A budaörsi rendőrök a helyszínen visszatartott 24 éves és 26 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták őket.

A budaörsi nyomozók az ukrán férfiak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészségnek megküldték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!