Nagy kő zuhant

2021. 10. 21., cs - 09:10
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri Kálvária utcában garázdálkodott egy 28 éves férfi, a rendőrök elfogták.

A rendőrségre 2021. október 20-án 19 óra 20 perckor bejelentés érkezett, hogy Győrben, a Kálvária utca egyik lakóháza előtt egy ember kiabál, úgy vélik, hogy a közelben parkoló gépkocsikat rongálja és térkővel dobálózik. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy egy vélhetően ittas állapotú férfi az utcában lévő épület egyik ablaka irányába kiabál, ezért őt igazoltatták. A hangoskodó a rendőrök utasítására az üvöltözést abbahagyta, azonban cselekményére magyarázatot nem akart adni. Az esemény szemtanúit az egyenruhások meghallgatták, és megállapították, hogy a férfi a közelben lévő építkezés mobil korlátját megbontotta, az építési területről egy térkövet vett magához, amelyet a közelben lévő épület egyik ablaka felé dobott, azonban az üveget nem törte be.

4

A garázdálkodót elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol őt a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.  

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.