Napok alatt elfogták a felsült rablót

2022. 04. 15., p - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók befejezték az eljárást a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint egy pénzváltót akart kirabolni 2021 novemberében a IX. kerületben.

Lőfegyverutánzattal a kezében próbált meg bejutni egy pénzváltó hátsó helyiségébe 2021. november 25-én este egy férfi a IX. kerületben, hogy megszerezze a bevételt. Az üzlet alkalmazottja azonban az ajtófélfához szorította az elkövető pisztolyt tartó kezét, így a rabló elszaladt, amikor ki tudta szabadítani a karját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztályának nyomozói azonosították a feltételezett elkövetőt, a 41 éves Cs. Dánielt, akit 2021. november 29-én elfogtak.

A férfit fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatását. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszaterelték

A gödöllői rendőrök három napon belül elintézték, hogy a megritkított karám ismét bégetéstől legyen hangos. A lopott jószágokat visszaadták, a tolvajlással gyanúsítottakat elszámoltatták.

 

Bezsákolva

A józsefvárosi nyomozók tetten érték és elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint zsákszámra lopták ki a ruhákat egy VIII. kerületi plázából.