Negyed óra alatt elfogták

2019. 08. 30., p - 09:31
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tettes, egy társasház tetőszerkezetén dolgozó munkások értékeit lopta el.

A két sértett egy oroszlányi társasház tetőszerkezetén dolgozott 2019. augusztus 29-én késő délután. Az értékeiket egy táskában tartották, ami a feljárónál volt. Arra nem láttak rá, így az felügyelet nélkül maradt. A tettes éppen a lépcsőházban járt, és az alkalmat kihasználva a táskát egy szinttel lejjebb vitte és abból két telefont, okmányokat, valamint bankkártyát lopott el. A sértettek miután észlelték a lopást, bejelentést tettek a rendőrségen. Az oroszlányi járőrök negyed órán belül igazoltatták és elfogták D. Árpád helyi lakost. Tőle az egyik telefont és az iratok egy részét lefoglalták. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene lopás vétség miatt indítottak büntetőeljárást. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.