Negyedórán belül elfogták a verekedőt

2022. 06. 08., sze - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az ügyészség részére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított egy férfi ellen, aki 2022. május 29-én hajnalban az Örs vezér terén egymás után három férfit is megütött. Egyiküket egy vita hevében ököllel ütötte arcon, a férfi ennek következtében súlyosan megsérült - eltört az orra.

A második esetben egy lépcsőn várakozó fiatalembert, harmadjára pedig egy közelében elhaladó gyalogost pofozott meg; ők nem sérültek az eset következtében.  

A kőbányai rendőrök negyedórán belül a helyszínen elfogták a 34 éves L. Zoltánt, akit súlyos testi sértés bűntett és garázdaság vétség miatt hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tett. Azzal magyarázta tettét, hogy fölbosszantották. ​A rendőrök a férfi őrizetbe vétele mellett bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az iratokat az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.