Néhány órán belül elfogták az autótolvajt

2022. 12. 30., p - 09:49
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Mintha otthon lenne, olyan természetességgel vitt el egy autót egy mindszenti férfi az egyik ház udvaráról. A járművet azonban épp hogy ellopta, össze is törte.

A zárt kapun mászott be egy férfi 2022. december 27-én egy mindszenti udvarra, majd a házban megkereste a kocsikulcsot. A nagykaput kinyitva kitolatott, becsukta azt, végül kimászott és elhajtott. Az autóval Szegvár külterületén azonban árokba csúszott és totálkárosra törte azt. 
A hódmezővásárhelyi rendőrök az adatgyűjtés során néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, akit elfogtak, előállítottak, gyanúsítottként kihallgattak és őrizetbe vettek. Mint kiderült a férfi nem sokkal korábban kábítószert is fogyasztott.
Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.