Nem bírta abbahagyni

2023. 07. 24., h - 13:12
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászberényi rendőrök korábban már kihallgatták gyanúsítottként azt a fiatalkorút, aki több vagyon elleni bűncselekményt követett el Jászapátiban. A kamasz nem hagyta abba, folytatta jogsértő cselekményeit, most a jászsági nyomozók őrizetbe vették.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Jászberényi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat azzal a fiatalkorú gyanúsítottal szemben, aki több bűncselekményt követett el Jászapátin az elmúlt időszakban. A gyanú szerint a kamasz több üzlet kasszájából is pénzt lopott, valamint parkoló autóbuszok tankolókártyáját és váltópénzét is eltulajdonította. A fiatalkorút 2023. július 17-én fogták el a jászsági rendőrök, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 A büntetőeljárás terhe, és a rendőrök intelme sem hatotta meg a fiatalt, a megalapozott gyanú szerint 2023. július 21-re virradóra két járművet is feltört Jászapátin, majd azokból pénzt és iratokat zsákmányolt, valamint egy üzletbe is megkísérelt bemenni, de oda nem jutott be.

 A rendőrök 2023. július 21-én reggel ismételten előállították a jogsértőt, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

 A Jászberényi Rendőrkapitányság nyolcrendbeli lopás elkövetése miatt folytatja az eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.