Nem csak zaklatta volt párját, de lopni is próbált a házából

2024. 03. 28., cs - 08:57
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték a 28 éves férfi letartóztatását.

Az egyik Tapolcához közeli kistelepülésről értesítette a rendőrséget 2024. március 21-én este egy hölgy arról, hogy volt párja engedély nélkül a háza teraszán tartózkodik, és ezért rendőri segítséget kér.

A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, majd észlelték, hogy a ház erkélyajtaját beszakították és a férfi éppen mászik ki rajta. Az egyenruhások felszólították cselekménye abbahagyására, mire ő visszamászott az épületbe, és ott fogták el. Ruházatának átvizsgálásakor több tízezer forintot találtak a kabátja zsebében, melyről megállapították, hogy az elkövető a hálószobában található pénzkazettákat törte fel, és azokból vette ki a pénzt.

A rendőrök a Tapolca környéki kistelepülésen élő 28 éves férfit előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki lopás, magánlaksértés és rongálás vétség elkövetése miatt. Mivel ellene a Tapolcai Rendőrkapitányságon további két büntetőeljárás, garázdaság, illetve zaklatás vétség van folyamatban, ezért a férfit őrizetbe vették, és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.