Nem csalt a megérzésük

2022. 07. 06., sze - 08:12
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy felújítás alatt álló házból lopott egy 34 éves férfit, a váci rendőrök pár órán belül mentek is érte.

Egy nagybörzsönyi ház tulajdonosa hívta a rendőröket 2022. július 4-én, amikor meglátta, szépíteni kívánt ingatlanjából temérdek szerszám tűnt el, számításai szerint közel 400 ezer forint kár érte.

A váci rendőrök a helyszínre mentek, nyomokat kutattak és rögzítettek, pár óra múltán már a feltételezett tettes vámosmikolai lakásán kopogtattak. A férfi a házával szemben lévő bozótosba vezette a rendőröket, a körfűrész, csavar behajtó, gipszkartonvágó készlet és a különböző villamos szerelvények hiánytalanul előkerültek.

N. Gábor elmondta, hogy aznap legurított egy pár pohárral, kinézte a házat, a kerítésen bemászott, a bejárati ajtót kirántotta, majd összerámolta az értékes cuccokat és indult is tovább. Tettének miértjére konkrét választ nem adott, minden esetre megbánását és sajnálatát fejezte ki, gyanúsítása ellen panaszt sem tett.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfivel szemben lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

Lébény külterületén, az autópálya 142-es kilométerszelvényében közúti közlekedési baleset történt. A helyszínen a Hegyeshalom felé vezető oldalon útlezárás van érvényben.