Nem egyezett az autó színe

2017. 08. 22., k - 07:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a személygépkocsit és a hatósági jelzéseket is lefoglalták.

A Komáromi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy banai lakos ellen.

A járőrök 2017. augusztus 21-én 17 óra 30 perckor ellenőriztek Ácson egy szürke színű Volkswagen típusú személygépkocsit. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a forgalmi engedélyben a jármű színére vonatkozó bejegyzésben fehér szín szerepel. A járművet vezető férfi a rendőröknek elmondta, hogy a forgalmi engedély egy másik járműhöz tartozik, amiről a rendszámokat is ő szerelte át.

kép 1

A rendőrök megállapították azt is, hogy a gépkocsi motorterében lévő alvázszámot eltávolították. A 24 éves férfit a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A banai lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a hatósági jelzéseket és a személygépkocsit az eljárás során lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.