Nem emlékezett a tettére

2023. 03. 10., p - 08:59
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tettes egy lépcsőház ablakát betörte, majd egy személyautó szélvédőjét megrongálta. A tatabányai rendőrök kihallgatták a garázda férfit.

Nem mindennapi zaj törte meg a csendet március 9-én 17 óra 30 perckor egy tatabányai lépcsőházban. A bejelentés szerint egy férfi kitörte a lépcsőház ablakot, majd az épületből kimenve egy személygépkocsi szélvédőjét is megrongálta. A rendőrök 8 perc alatt elfogták a 32 éves elkövetőt, akinek a kézfeje megsérült a bűncselekmény során. M. Ferencet a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene 1 rendbeli garázdaság és 2 rendbeli rongálás miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított nem emlékezett a tettére, amit ittasságával magyarázott.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.