Nem igaz, hogy a rendőrség nem tesz semmit!

2024. 02. 21., sze - 20:55
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Minden üggyel foglalkozunk!

Két nappal ezelőtt több téglát dobtak egy zákányi ház udvarán parkoló gépkocsira, amely ettől megrongálódott. A történtekről február 21-én híranyag készült, amelyben az autó tulajdonosa úgy nyilatkozott, hogy nagy valószínűséggel egy bosszú áldozata lett. Elmondta, hogy február 1-jén készített felvételt arról, hogy a településen egy sötét színű autó vezetője egy kislányt arra kért, üljön be az autójába. A lány nem tett eleget a kérésnek, így az autós elhajtott. A feljelentő a videó egy részét ezután a közösségi médiában közzétette.

Most azt vélelmezi, hogy bosszúból a felvételen látható autó vezetője dobott téglát az autójára.

Az ATV riportere azt állítja, hogy a rendőrség az ügyben nem tesz semmit, nem foglalkozik az esettel, a településen pedig félnek az ott lakók.

Ezt a leghatározottabban cáfoljuk! Hiszen az eset kapcsán büntetőeljárást folytat a Nagyatádi Rendőrkapitányság. Ennek keretében a nyomozók tanúkat hallgattak ki, adatokat gyűjtöttek és rövid időn belül azonosították a rongálás elkövetésével gyanúsítható Putanec Zeljko horvát állampolgárt, akinek a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.  

Ezen túlmenően tényként jelenthető ki, hogy Zákányban a közbiztonsági helyzet stabil, az ott lakó embereknek nincs mitől félniük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.