Nem járt sikerrel a tyúklopás

2022. 08. 18., cs - 12:58
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az adácsi férfi kihallgatásán további bűncselekményekre is fény derült.

Egy adácsi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2022. augusztus 17-én miszerint 18 óra körül, egy férfi bement az udvarára, ahonnan nyolc tyúkot akart ellopni. A tolvajt menekülés közben egy arra járó férfi leleplezte, ezért a gyors menekülés érdekében a tyúkokkal teli zsákot eldobta az utcán.

A 19 éves helyi férfit a rendőrök pár órán belül otthonában elfogták, majd kihallgatásán, további lopásokra is fény derült.

Kiderült, hogy a férfi számára már nem volt ismeretlen terület a baromfiudvar, ugyanis napokkal korábban már járt ott és az ott található fészerből ellopott egy fűkaszát.

Továbbá azzal is gyanúsítható, hogy augusztus 17-én hajnalban bejutott egy adácsi családi ház udvarára, majd az ablakot betörve bement a házba, ahol fűkaszát, erősítőt, hangfalat, televíziót, befőtteket, pálinkát és egyéb használati tárgyakat készített össze, melyeket a korábban ellopott vastaligával vitt el.

A férfi ellen többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt indult eljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.