Nem kérdezték, hogy csokit vagy csalunk?

2022. 11. 02., sze - 12:18
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A helyi körzeti megbízott azonosította azokat a fiatalkorúakat, akik Ormosbányán betörtek egy élelmiszer-, illetve dohányboltba, ahonnan többek között édességeket loptak.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két fiatalkorú fiúval és egy szintén fiatalkorú lánnyal szemben. A gyanúsítottak 2022. október 31-én 19 óra után betörtek egy ormosbányai élelmiszerboltba és a hozzá épült trafikba is. A tizenévesek sok csokit, szeszesitalt és dohányterméket tulajdonítottak el, majd azokat több rejtekhelyen eldugták.

A bejelentést követően a helyi körzeti megbízott a beszerzett információk alapján azonosította, majd kollégáival elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat, akiket november elsején ki is hallgattak a nyomozók. A két fiú és lány társuk beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.