Nem lett húsvéti dínom-dánom

2024. 04. 02., k - 11:49
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Annyit loptak a vegyesboltból, hogy táposzsákokban vitték el a szajrét.

Két cibakházi lakost gyanúsítanak a tiszaföldvári rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami március 30-án éjszaka történt Cibakházán. A 42 éves férfi és 40 éves nőrokona egy vegyesboltba mentek be álkulccsal. A rafinált páros a kasszából 50 ezer forintot, továbbá édességet, húsárut, szeszes italokat, kozmetikumokat és kávét lopott el. Éjfélt követően ismét nem tudtak ellenállni, hogy visszamenjenek a kifosztott üzletbe, ekkor 6 táposzsáknyi árut vittek el. A tolvajok dolguk végeztével visszazárták az ajtót. A tulajdonos reggel vette észre, hogy megkárosították. Bejelentését követően a nyomozók kamerafelvételeket elemeztek, azonban dolgukat nehezítette, hogy mindkét elkövető maszkot viselt. A kellő személyismeret azonban most is kisegítette a nyomozókat, ezért igen rövid időn belül elfogták és lopás bűntett miatt kihallgatták a párost. Beismerő vallomást tettek.

A rendőrök két helyszínen tartottak sikeres kutatást, így a 700 ezer forintos lopási kár egy része megtérült. A nyomozók a kulcsarzenált és a fekete maszkokat is lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.