Nem sikerült kereket oldaniuk

2023. 08. 07., h - 12:43
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy jászberényi telephelyről lopott három férfi, de a rendőrök elfogták a helyszínről elhajtó feltételezett elkövetőket a rövid időre megszerzett zsákmánnyal.

Egy szemfüles szomszéd értesítette 2023. augusztus 6-ára virradóra az egyik jászberényi telephely tulajdonosát, hogy az ingatlana területére ismeretlenek bementek, és onnan több dolgot a saját autójukba pakoltak, majd elhajtottak. A sértett bejelentést tett a rendőrségen, és az egyenruhások azonnal elindultak a szemtanú által elmondott irányba. Jászteleknél megállították a járművet, amiben három férfi tartózkodott. A gépkocsi átvizsgálása során a rendőrök megtalálták a telephelyről származó autókerekeket, mosógépet, mosogatógépet és egyéb értékeket. A sofőrt és az utasokat ellenőrizték, és megállapították, hogy a gépkocsivezetőt a Jászberényi Rendőrkapitányság korábban eltiltotta a járművezetéstől, továbbá a két utassal szemben a Jászberényi Járásbíróság körözést bocsátott ki.

A három jászladányi lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A gépkocsit és az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.