Nem sokáig bírta szabadlábon

2024. 04. 02., k - 14:00
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy oroszlányi férfi hét nap után újra rács mögé került bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták.

A 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopás követett el oroszlányi üzletekben. Többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el. Alig fél év alatt, kilenc esetben követett el lopásokat. A nyomozók H. Rolandot 2024. január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség később elrendelte letartóztatását. A tettes február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott. Kalandos történte nem itt ért véget, ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben. A biztonsági őr a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.