Nem találtak robbanó anyagot

2013. 09. 30., h - 14:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az átvizsgálás befejeződött, robbanó anyagot nem találtak a tűzszerészek.

Mint arról korábban beszámoltunk, telefonhívás érkezett a rendőrség segélyhívó számára 2013. szeptember 30-án 6 óra 58 perckor, amely szerint a Budapest-Nagykáta vasúti vonalon bomba fog robbanni.

A vonatok, állomások és megállóhelyek ellenőrzése befejeződött, az átvizsgálás során a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának munkatársai robbanó anyagot nem találtak.   

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget nem érő bűnlajstrom

A III. kerületi rendőrök elfogtak egy háromszoros körözött férfit, aki amellett, hogy eltiltás hatálya alatt, bódult állapotban, engedély nélkül vezetett autót, kábítószert is birtokolt.

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.