Nem tetszett neki a pizza, ezért földhöz vágta és üvöltözött - a rendőrök elfogták

2021. 09. 06., h - 09:43
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság egy 40 éves fővárosi lakos ellen folytatott büntetőeljárást, az ügyben befejezték a vizsgálatot.

Az eljárás adatai szerint a budapesti férfi 2021. május 8-án délután Révfülöp egyik vendéglátó egységéhez ment, hogy átvegye az onnan rendelt pizzáját. Az étel azonban nem nyerte el a megrendelő tetszését, ezért azt az úttestre dobta, majd hangosan szidalmazni kezdte az étterem alkalmazottait. A konyha személyzete felajánlotta, hogy másik pizzát készítenek számára, ám a férfi nem élt a lehetőséggel, helyette tovább kiabált és a vendéglő épületének ajtaját kezdte ütni és rugdosni. A kiérkező járőrök adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeképpen rövid időn belül balatonhenyei tartózkodási helyén intézkedés alá vonták az elkövetőt. A budapesti lakost elfogták, és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást. A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.