Nem tudta kiszórakozni magát

2022. 09. 22., cs - 10:35
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Megverte, összerugdosta ismerősét egy férfi Békésen. Az eszméletlen, életveszélybe került embert magára hagyta és elment diszkóba, de a rendőrök rövid idő alatt elfogták. Az ügy rendőrségi vizsgálata befejeződött, az eljárás iratai az ügyészségre kerültek.

Békésen, az autóbusz-állomáson 2021. szeptember 24-én 20 óra 30 perc körül italozás közben, korábbi magánéleti probléma miatt összeszólalkozott két férfi. Egyikük ököllel megütötte a másikat, mire a bántalmazott férfi a földre került. Próbált védekezni, de támadója a tarkójánál fogva megemelte és ismét ököllel fejen ütötte, majd arcon rúgta és többször rátaposott a fejére. A 29 éves békési férfi az életveszélybe került sérültet magára hagyta, felszállt egy buszra és elment a szomszédos városba, diszkóba. A rendőrök azonban a történtek után másfél órával a szórakozóhelyen elfogták. A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésével gyanúsítja. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. szeptember 22-én továbbították az ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök vitték haza a Bükkben eltévedt nőket

Az aggódó férj telefonált az esti órákban a rendőrségre, hogy felesége és annak barátnője feltehetőleg eltévedt a Bükkben. A 66 és 77 éves nőt éjféltájt találták meg a rendőrök, erdészek segítségével.

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.