Nem volt elég az aprópénz

2016. 11. 11., p - 13:25
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kalocsai rendőrök pár órán belül őrizetbe vették a 15 éves fiút.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2016. november 10-én 17 óra 30 perc körül Kalocsán, a Malatin téren odalépett két fiúhoz és tőlük pénzt kért. A 15 éves sértett átadott neki 50 forintot, de az ismeretlen a többi pénzt is követelte, különben bántalmazással fenyegette meg a fiút, aki ennek hatására átadta a nála lévő 400 forintot is. Ezt követően az ismeretlen tettes továbbment, de pár perccel később a fiatalok után ment és ráfogott a 15 éves sértett vállára, majd a nála lévő összes pénzt akarta. A fiúk elfutottak a helyszínről és segítséget kértek.

A bejelentéstől számított négy órán belül a nyomozók beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 15 éves fiatalt, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak a kocsiba ne!

A bűnügyi osztályvezető szolgálatba tartott, amikor megállította a korábban Sátoraljaújhelyről eltulajdonított autót és annak utasait. A kocsiban volt egy lopott kerékpár, és több üveg alkohol is, amit a feltételezett elkövetők elfogásuk előtt tulajdonítottak el egy boltból, a sofőrnek ráadásul nem volt vezetői engedélye, és a burgonya is eltűnt.

 

Duplázott a sofőr

A kapuvári rendőrök egy ittas állapotban lévő homokszentgyörgyi gépkocsivezetőt fogtak el, akit korábban a bíróság azért tiltott el a vezetéstől, mert alkoholos állapotban vezette autóját.

 

Lezárt akta: Mint a cséphadaró…

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.