Nem volt ideje eladni a készletet

2021. 12. 02., cs - 13:11
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Külföldről rendelt kábítószer gyanúját keltő anyagokat egy kondorosi férfi. A békéscsabai bérelt lakásában és üzletében a rendőrök kutatást tartottak. A porokat, tablettákat, ampullákat lefoglalták, a férfit pedig kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették.

Összehangolt akcióban fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói és a „Körös” Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2021. december 1-jén Békéscsabán egy kondorosi férfit. A bérelt lakásában és az üzletében tartott kutatáskor különféle kábítószer gyanús anyagokat és készpénzt találtak, amelyeket lefoglaltak. A 32 éves férfi a gyanú szerint külföldről nagyobb mennyiségű kábítószert rendelt azért, hogy azt másoknak eladja. Ezt azonban nem tudta megtenni, mert a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Beszámolt a rendőrfőkapitány

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány beszámolóját a Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangúlag elfogadta.