Nem volt malaca a hentesnek

2024. 02. 07., sze - 13:18
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 63 éves férfi engedély nélkül tartott puskát magánál.

A dorogi rendőrök február 6-án délelőtt Sárisápon megállítottak egy tehergépkocsival és hozzá kapcsolt utánfutóval közlekedő férfit, mivel látták, hogy a pótkocsin egy részben letakart, nagy testű állat fekszik. Megállapították, hogy a sofőr egy mangalicát szállított, melynek eredetét igazolni tudták. Azonban a jármű átvizsgálása során az üléssorok közül, a padlóról egy töltetlen, 22-es kaliberű puska, mellőle tár, lőszerek kerültek elő, melyek tartásához, szállításához a 63 éves sofőr nem rendelkezett engedéllyel.

A helyi lakost az egyenruhások elfogták, az engedély nélkül tartott puskát és tartozékait pedig lefoglalták. A gyanúsított férfi ellen lőfegyver engedély nélküli megszerzésével vagy tartásával elkövetett lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mátrix Projekt: Több mint százmilliós kármegtérülés

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztató keretében számolt be egy országos kiterjedésű, bankkártyaadatok megszerzésére, csalásra és pénzmosásra szakosodott bűnszervezet tagjai ellen befejezett ügy részleteiről.

 

Egy sérült, két gyanúsított

Nem adott elsőbbséget egy motorosnak egy teherautó-sofőr Békésen. A fiatalember elesett, fájlalta a lábát, a sofőr és a kollégája ennek ellenére magára hagyták. A rendőrség befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát.

 

Templomból lopott

Őrizetbe vették a szegedi rendőrök azt a férfit, aki a mórahalmi perselypénzt dézsmálta.

 

Házhoz rendelt rablás

A hevesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves helyi férfit, aki egy ételfutár bevételét vette el.

 

Ha ismeri, telefonáljon!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Rablás miatt hárman őrizetben

Elcsalták egy lakatlan területre, majd bántalmazták és elvették 47 ezer forintját egy idős férfinek Tiszaburán. A támadók őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.