Nem volt szerencséje

2019. 05. 13., h - 14:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 17 éves tatabányai fiatal egy műszaki hibás személygépkocsit próbált beindítani, de a rendőrök a cselekménye közben elfogták.

A fiatal 2019. március 29-én éjszaka Tatabányán, egy műhely előtt álló Suzuki terepjáró ajtaját kinyitotta, abba beült, a világítást felkapcsolta és a benne lévő indítókulccsal próbálta beindítani. Egy állampolgár őt megzavarta és értesítette a rendőröket. A járőrök perceken belül a helyszínre értek és az autóban elfogták a fiatal fiút, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Később megállapításra került, hogy a jármű műszaki hibás és nem volt indítható. Az elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alvó férfi feje mellől lopott

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki besurrant egy jászberényi ingatlanba, és amíg a tulaj békésen aludt, a házban kutakodott, majd onnan készpénzt lopott el.

 

Nem nyaralni indult

Gurulós bőröndbe pakolta a kispesti házból ellopott tárgyakat egy férfi, aki végül a szomszédok karjában landolt.