Nincs tovább

2021. 11. 04., cs - 07:42
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök meggyanúsították azt a 40 éves férfit, aki élettársát többször bántalmazta, leköpte, fenyegette, mindezt olykor két kiskorú gyermekük szeme láttára.

Megelégelte volt élettársa viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen egy százhalombattai asszony, mivel a férfi szinte állandósult vitáik közben nem először, test szerte ököllel ütötte-verte ahol érte, megalázóan viselkedett vele, fenyegette és leköpte -mindezt olykor gyermekeik előtt-. Az áldozat a bántalmazásokat könnyebb sérülésekkel megúszta.

Egyik alkalommal a férfi -miközben a nő már a földön feküdt- többször megrúgta és azt kiabálta, „Ott dögöljél meg, ahol fekszel!”. R. Norbert minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni volt élettársa életét. Előfordult, hogy a bántalmazott földön fekvő nő zsebéből kiesett mobilját vette magához és vitte el, akadt, hogy a sértett értékeit rongálta meg, vagy festékszóró spray-vel fújta le. A rendőrök 2021. október 30-án felkutatták és elszámoltatták.

A 40 éves férfi kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, azonban a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte be.  Próbált védekezni, hogy volt párja megcsalta, ezért viselkedett agresszíven, emiatt volt szélsőséges a kapcsolatuk.

Az őrizetbe vett férfival szemben kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, zaklatás és kifosztás bűntette, valamint rongálás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság, a bíróság a bűnügyi távoltartást 2021. november 1-én elrendelte. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.