Nincs tovább

2022. 11. 09., sze - 11:08
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Mezőberényben, Muronyban és Békéscsabán történt bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 15 éves fiatalt vett őrizetbe a rendőrség Békés megyében.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2022. november 8-án elfogtak egy mezőberényi fiatalt, aki a gyanú szerint egyedül, illetve társaival több bűncselekményt követett el. Korábban Mezőberényben bántalmazott egy férfit, akinek könnyű sérülést okozott. Ezután társaival szintén Mezőberényben betörtek egy vegyesboltba, ahonnan többek között szeszes italokat és váltópénzt loptak, majd egy nappal később elvittek egy ház előtt parkoló quadot, amivel néhány száz métert mentek. Egy hónappal ezelőtt Muronyban egy ház udvaráról hajtottak el egy olyan autóval, amiben benne volt az indítókulcs. Emellett a 15 éves fiú a gyanú szerint Mezőberényben, a vasútállomáson elvette egy idős embertől a szatyrát, illetve pénzt lopott egy mezőberényi sörözőből. Legutóbb, 2022. november 4-én pedig szintén Mezőberényben, a Belentai út és az Ady Endre utca kereszteződésénél odafutott egy kerékpározó nőhöz és kilopta a biciklije kosarából a táskáját. Békéscsabán az elmúlt hónapokban a gyanú szerint hétszer lopott különböző üzletekből. Összességében a 15 éves fiatalt a rendőrség 14 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. Testi sértés, magánlaksértés, lopás, kifosztás, jármű önkényes elvétele szerepel a bűnlajstromán. A fiút a Békési Rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.