Nő próbált nőket kirabolni

2022. 06. 06., h - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az angyalföldi rendőrök perceken belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A gyanú szerint egy nő 2022. május 31-én, 8 óra után néhány perccel Budapest XIII. kerületében, a Hollán Ernő utcában megtámadott egy arra sétáló hölgyet, akinek a napszemüvegét akarta erőszakkal elvenni. Rövid dulakodás után a támadó otthagyta kiszemelt áldozatát, és egy másik járókelőhöz lépett. Ennek a nőnek a haját húzta, megpróbálta a telefonját és tárcáját kitépni a kezéből, azonban itt sem járt sikerrel. 

Egyik megtámadott nő sem sérült meg. Az angyalföldi rendőrök a bejelentést követő tíz percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A 31 éves T. Virágot a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.​​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.