Nyakon csípte

2023. 08. 31., cs - 10:43
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szabadnapos törökszentmiklósi körzeti megbízott gyanús üvegcsörömpölésre lett figyelmes tegnap éjszaka. Nem hagyta annyiban a dolgot, így érte tetten a könyvtár ablakán kifelé igyekvő tolvajt.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás vétség miatt egy 20 esztendős tiszapüspöki lakos ellen. Az adatok szerint 2023. augusztus 30-án éjszaka betörte a helyi könyvtár épületének ablakát, majd azon bemászva elvitt nyolc csokoládét és egy 2,25 literes üdítőt. Az üveg csörömpölésére figyelt fel a közelben lakó Sarkadi Imre r. főtörzsőrmester, aki épp szabadnapját töltötte otthon.

Amikor az elkövető kifelé mászott az ablakon, a rendőr elfogta, majd átadta az időközben kiérkező kollégáinak. A fiatalembert előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy igazából laptopokra és elektronikai cikkekre fájt a foga, de a rendőr megjelenése megzavarta terve végrehajtásában.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.