Nyitás előtt ment a fagyizóba

2021. 12. 07., k - 06:30
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

Állampolgári bejelentés érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint 2021. december 6-án hajnalban Székesfehérváron, egy a Seregélyesi úton levő fagyizó ablakát törte be egy ismeretlen férfi, majd onnan sietve távozott a Halesz park irányába, kezében egy pénzkazettával. A kiérkező rendőrök, a helyszínen talált nyomokat követve eljutottak egy közelben levő családi házig, ahol üvegcsörömpölésre lettek figyelmesek.

Az egyenruhások a betörést követő fél órán belül, egy lakatlan ház udvarán elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították a 27 éves pusztaszabolcsi elkövetőt, akit a nyomozók dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki és vettek őrizetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A véleménynyilvánítás szabad, Budapest megbénítása továbbra sem

A korábbi szervező újra bejelentette, hogy augusztus 20-ától elfoglalná a fővárosi rakpartokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ismét előíró-korlátozó határozatot hozott, melynek értelmében továbbra is tilos traktorokkal Budapest belvárosába vonulni vagy traktorokkal a rakpartokat elfoglalni.

 

A haza szolgálatáért

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából több Békés megyében szolgálatot teljesítő rendőr és rendőrségi dolgozó részesült elismerésben.

 

36 év szívvel, lélekkel

Leköszönt a Békési Rendőrkapitányság vezetője, Ladányi Zoltán r. ezredes, aki hivatásos szolgálati idejének felét rendőrkapitányként töltötte.

 

Rendőrkézen a betörő

Motoros felszerelést és napozó ágyakat lopott egy csongrádi házból egy férfi, a rendőrök elfogták.