Nyitott autóból lopott

2022. 08. 10., sze - 09:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szolnoki nyomozók elfogták azt a helyi fiatalt, aki kihasználta a lezáratlan gépjármű állapotát, és abból készpénzt lopott.

Egy helyi lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen személy 2022. augusztus 9-én délben a Szolnok belterületén parkoló nyitott járművéből készpénzt tulajdonított el.  A rendőrök adatot gyűjtöttek melynek során egy fiatalkorú személyre irányult a figyelmük. A feltételezett elkövetőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt mindent bevallott, elmondta, hogy meglátott egy járművet, melynek le volt húzva az ablaka. Azon benyúlva egy pénztárcából készpénzt vett magához, majd ezt követőn a lopott pénzből mobiltelefont és hordozható hangszórót vásárolt. A nyomozók lefoglalták a vásárolt tárgyakat a későbbi vagyonmegtérülés céljából.

 A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat nyomozást.

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei már több alkalommal felhívták a figyelmet a hasonló jellegű bűncselekmények megelőzése céljából, melyekről bővebben itt olvashat.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: elfogták a tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ellen, aki Szegeden bemászott két udvarba, hogy onnan lopjon.

 

Halálos közlekedési baleset Békés megyében

Három autó ütközött össze a 47-es számú főúton, Körösladány külterületén. A balesetben nyolcan megsérültek, egy ember pedig olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Lopottal loptak

A két budapesti férfi Csepelről vitt el egy autót és egy quadot.

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.