Nyitott autókra utaztak

2024. 01. 12., p - 12:10
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Két mocsai férfi járművekből akart lopni Táton. Akciójukra azonban az egyik tulajdonos felfigyelt, az esztergomi rendőrök elfogták őket.

Két férfi furikázott január 5-én este, így jutottak el Tátra. Nem akartak kocsikat feltörni, de azt megbeszélték, hogy nyitottakat keresnek. A településen több jármű ajtajával próbálkoztak, és néhányat sikerült is kinyitniuk. Hamar lebuktak, ugyanis az egyik tulajdonos észrevette őket, amint kinyitották a szerszámokkal teli autóját. Rájuk kiabált, ekkor a 41 és a 26 éves mocsai férfi zsákmány nélkül elmenekült. Az esztergomi rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Lopás vétség kísérlete miatt indult ellenük eljárás. A rendőrség még vizsgálja, hogy követtek-e el hasonló cselekményeket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.