Oda a kéjlak

2023. 01. 27., p - 12:01
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

A Hatvani Rendőrkapitányság  nyomozóinak információja alapján a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2023. január 25-én hajnalban rózsaszentmártoni otthonában elfogták azt a férfit, aki prostitúció elősegítése bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A gyanú szerint a 32 éves K. Ákos 2022 áprilisában kibérelt egy hatvani lakást, amelyet aztán napidíjért cserébe több nőnek rendelkezésére bocsátott, akik ott prostitúciós tevékenységet végeztek.

A rendőrök szintén elfogták O. Rudolf 48 éves hatvani lakost, akit azzal gyanúsítanak, hogy a bérelt lakásban zajló bűnös üzlet zavartalanságát biztosította, amelyért K. Ákostól kapott fizetést.

Elfogásukat követően mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki a Hatvani Rendőrkapitányságon prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.

 

Sikeres életmentés

A 61 éves férfi nem lélegzett és keringése sem volt, amikor a fővárosi rendőrök és egy rendőrtanuló megkezdték az újraélesztését.