Ököllel ütötte szomszédja fejét

2024. 07. 08., h - 15:32
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés kísérlete és kábítószer birtoklása miatt indult eljárás egy 36 éves veszprémi férfival szemben.

Egy férfi bántalmazása miatt érkezett bejelentés az egyik veszprémi társasházból július 6-án délelőtt. A bejelentő elmondása szerint az egyik lakó hangoskodott a házban, akihez átment a szomszédja lecsitítani. A magából kikelt férfi azonban több alkalommal ököllel megütötte szomszédja fejét, melynek következtében megsérült. A rendőrök elfogták a 36 éves bántalmazót, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra. Felmerült a drogfogyasztás gyanúja, ezért tesztet végeztek nála, amely pozitív értéket mutatott.

Súlyos testi sértés kísérlete és kábítószer birtoklása miatt indult eljárás a férfi ellen.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.