Önként

2023. 02. 12., v - 16:24
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Feladta magát a rendőrségen az a 33 éves férfi, aki 2023. február 10-én az M0 autóúton okozott halálos kimenetelő közúti közlekedési balesetet, majd segítségnyújtás nélkül gyalog elmenekült a helyszínről - a gyanú szerint.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, egyelőre ismeretlen okból az M0 autóút 19-es kilométerszelvényében a főváros felé vezető szakaszán, 2023. február 10-én 12 óra 30 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy teherautónak.

A baleset következtében a személyautó 39 éves utasa a helyszínen meghalt, a 30 éves utasát könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A gépkocsi sofőrje az autóból kiszállt, majd segítségnyújtás nélkül a helyszínről gyalog elmenekült. A rendőrök a személygépkocsi vezetőjének felkutatására és elfogására a szükséges intézkedést megtették.

A szökésben lévő 33 éves érdi férfi a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon 2023. február 12-én 15 óra 20 perckor feladta magát, elszámoltatása elkezdődött.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az érdi illetőségű, 33 éves férfi ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntette, valamint halálos közúti baleset okozása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.