Önkényesen beköltözött

2022. 10. 25., k - 09:26
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem csak ott aludt az esztergomi ingatlanban, amit tudott értékesített a 36 éves férfi. A nyomozók kihallgatták a tettest.

A gyanú szerint a tettes 2021. október és 2022. április hónapok között egy esztergomi házba bement. Nem volt hivatott a férfi, ő mégis másképpen gondolta. Egy ablak üvegét betörte, majd a lakatlan épületet birtokba vette. Mivel nem volt jövedelme, az ingatlanban lévő színesfémeket összegyűjtötte, majd értékesítette. Gyakran csak bontás útján tudta megszerezni a zsákmányt, így tetemes rongálási kárt okozott. A lopással is több mint 400 ezer forint kár keletkezett. B. Józsefet az esztergomi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A tettes, a bűncselekmény elkövetését beismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a buszmegállóban

Két helyi férfit gyanúsítanak a salgótarjáni nyomozók azzal, hogy 64 éves beteges, gyenge fizikális állapotú ismerősüket fosztották ki.

 

Papucsban és melegítőben menekült

A budapesti és a monori rendőrök egy 52 éves férfit fogtak el, aki nem kezdte meg a lopás és emberrablás miatt kiszabott fegyház- és börtönbüntetését.

 

Családi tragédia

Egy férfi bántalmazta nagycsécsi otthonukban élettársát, aki a helyszínen elhunyt. A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt.

 

Egy nehéz nap estéje

A szegedi rendőrök előállították azt a helybéli férfit, aki bűncselekmények egész sorát követte el néhány óra alatt.

 

Jószerencsét

Ismét szabadnapos készenléti rendőr tett tanúbizonyságot elkötelezettségéről.  

 

Bonyhádon is megszervezték

A Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum aktuális ülését tartották meg a városi rendőrkapitányságon.