Órákon belül elfogták a támadót

2023. 08. 07., h - 14:25
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a belvárosban bántalmazott egy nőt, majd elvette tőle a mobiltelefonját is.

A rendőrségre 2023. augusztus 5-én érkezett bejelentés, hogy Szeged belvárosában megtámadtak egy nőt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és a kamerafelvételek alapján azonosították az elkövetőt, akiről az is kiderült, hogy a bántalmazás következtében eszméletlenné vált sértettől elvette a mobiltelefonját is. A rendőrök a lakóhelyén elfogták a 25 éves feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán elismerte tettét.

Ellene súlyos testi sértés és kifosztás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.