Őrizetbe került a bűncselekményt halmozó

2022. 12. 09., p - 10:07
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök három főt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül egy férfi számlájára több bűneset is köthető.

Egy szülő tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon november 22-én a fia ellen, aki tőle több zsák rézkábelt tulajdonított el. Egy másik sértett ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, aki az esztergomi lakásából különböző háztartási eszközöket tulajdonított el. Az adatgyűjtések során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt a 34 éves K. Sándor és a 25 éves J. Edit követte el. Kiderült az is, hogy ők ketten 9 darab csatorna fedőlapot loptak el Esztergomban. A lopási kár, több mint 1 millió forint lett. Egy üzletből tettek még bejelentést, hogy tőlük élelmiszert loptak november 14-én. Az adatgyűjtés során a férfi és a nő mellett, még a 36 éves M. Roland is részt vett ebben a lopásban. 

A nyomozók a három főt gyanúsítottként kihallgatták, ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás. K. Sándor ellen lopás bűntett és vétség, valamint sikkasztás miatt is. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, több büntetőeljárás van ellene jelenleg is folyamatban. A rendőrség K. Sándort őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.