Őrizetbe került a bűncselekményt halmozó

2022. 12. 09., p - 10:07
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök három főt hallgattak ki gyanúsítottként, akik közül egy férfi számlájára több bűneset is köthető.

Egy szülő tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon november 22-én a fia ellen, aki tőle több zsák rézkábelt tulajdonított el. Egy másik sértett ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, aki az esztergomi lakásából különböző háztartási eszközöket tulajdonított el. Az adatgyűjtések során információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a bűncselekményt a 34 éves K. Sándor és a 25 éves J. Edit követte el. Kiderült az is, hogy ők ketten 9 darab csatorna fedőlapot loptak el Esztergomban. A lopási kár, több mint 1 millió forint lett. Egy üzletből tettek még bejelentést, hogy tőlük élelmiszert loptak november 14-én. Az adatgyűjtés során a férfi és a nő mellett, még a 36 éves M. Roland is részt vett ebben a lopásban. 

A nyomozók a három főt gyanúsítottként kihallgatták, ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás. K. Sándor ellen lopás bűntett és vétség, valamint sikkasztás miatt is. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, több büntetőeljárás van ellene jelenleg is folyamatban. A rendőrség K. Sándort őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az Esztergomi Járás Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.