Őrizetben

2022. 01. 03., h - 09:47
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt.

Mint arról korábban hírt adtunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. december 31-én arról, hogy egy fülöpi ingatlanban holtan találtak egy 70 éves nőt. A helyszíni szemle során kiderült, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított az esettel kapcsolatban.

A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és a bejelentéstől számított 48 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A fülöpi lakost előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi olyan súlyosan bántalmazta a sértettet, hogy a nő a helyszínen életét vesztette.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a férfit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Minden lehetőséget megragadnak

Fejér megyéig sikerült eljutniuk Szerbiából azoknak az illegális migránsoknak, akik egy járműszerelvény alvázára kapaszkodtak fel a sofőr tudta nélkül.

 

Októberben eddig négy illegális migráns Tolnában

A szekszárdi rendőrök egy, magát tunéziai állampolgárnak valló személyt állítottak elő a helyi vasútállomáson megálló vonatról, míg az autópályán három marokkóit igazoltattak a Geresdi pihenőnél a járőrök.

 

Rablás miatt őrizetben

A szolnoki rendőrök hely- és személyismeretének köszönhetően rövid időn belül elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a feltételezett elkövetőt.

 

Fokozott ellenőrzés

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a megye egész területén.