Őrizetben

2022. 04. 14., cs - 14:53
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A megalapozott gyanú szerint kábítószerrel kereskedett egy jászladányi férfi.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy jászladányi lakost. A férfi a megalapozott gyanú szerint a jászsági lakosoknak 2021. október 15. és 2022. április 12. között rendszeresen, anyagi haszonszerzésre törekedve, 1000 Ft/pakk áron árusított kábítószer gyanúját keltő anyagot. Az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy az 59 éves gyanúsított lakcímén lefoglalt anyag kábítószernek minősül. A Jászberényi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a férfivel szemben. A nyomozó hatóság a terhelt őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.