Őrizetben

2024. 05. 14., k - 11:56
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A jászsági rendőrök egy 19 éves férfi letartóztatását kezdeményezték. A gyanúsítottnak többrendbeli lopás róható a terhére.

Egy jászladányi lakos tett bejelentést a rendőrségen május 12-én, hogy felújítás alatt álló, lakatlan ingatlanából elvittek egy fűkaszát, gázkivezető csövet, valamint 500 méter rézvezetéket. A helyi rendőrök a rendelkezésre álló felvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt és előállítottak egy 19 éves férfit a Jászladányi Rendőrőrsre. A fiatalember beismerő vallomást tett. A nyomozók megállapították, hogy a terhére róható több, korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmény is. Az ügyeket egyesítették, a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.   

A Jászberényi Rendőrkapitányságon ötrendbeli lopás miatt folytat büntetőeljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.