Őrizetben a boltbetörés gyanúsítottjai

2022. 08. 23., k - 12:30
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket.

A nyomozás adatai alapján ismeretlen elkövetők 2022. augusztus 15-ére virradóra törtek be a Petriventében található kisboltba, ahonnan dohányárut, valamint különféle élelmiszereket tulajdonítottak el, majd tettükön felbátorodva 2022. augusztus 22-én éjszaka megismételték a betörést.

A nagykanizsai rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, egy 31 éves helyi, és egy 18 éves murarátkai férfit, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók ezt követően a férfiakat őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.