Őrizetben a dílerek

2020. 09. 17., cs - 16:53
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Siófoki Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A Tabi Rendőrőrs munkatársai a siófoki felderítő nyomozók információi alapján 2020. augusztus 15-én este Tabon, valamint a környező településeken házkutatást tartottak, amelyek során nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagot, több tő vadkendert, valamint a vagyonvisszaszerzés érdekében több gépjárművet foglaltak le. Az egyenruhások a Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának együttműködésével az akció során nyolc embert fogtak el és állítottak elő a rendőrkapitányságra.

A nyomozók négy személyt kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt, O. József tabi, egy 30 éves kányai férfit kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt, a szintén tabi F. Evelint és a siófoki V. Ádámot kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Utóbbi négy terheltet kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és 2020. szeptember 16-án előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Holttestet találtak Szegeden

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy holttestet találtak Szegeden. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit.