Őrizetben a garázda

2022. 07. 29., p - 07:16
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták a 48 éves férfit Balassagyarmat belvárosában. 

A férfi 2022. július 26-án 3 óra körül láthatóan ittas állapotban egy balassagyarmati üzemanyagtöltő állomás eladóterébe bement és a vásárlást követően hangosan kiabált az eladóval. Az alkalmazott többszöri kérésére sem hagyta el a boltot, majd őt egy alkalommal, ököllel mellkasán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében nem sérült meg.

Pár órával később, a reggeli órákban a terhelt az egyik balassagyarmati italbolt előtt hangosan szidalmazta a kocsmában tartózkodó vendégeket. A kocsma tulajdonosa ezért az ajtót becsukta, amikor a férfi a nyílászáróba belerúgott, és ököllel a falba ütött.

A rendőrök a férfit elfogták a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, ahol kétrendbeli garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A hatóság a 48 éves balassagyarmati lakos ellen hasonló jellegű bűncselekmények miatt folytat eljárást. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek az ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.