Őrizetben a kábítószer-kereskedő

2020. 12. 15., k - 11:31
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a fiatal férfi új pszichoaktív anyagot árult Debrecenben.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy hajdúhadházi lakos új pszichoaktív anyaggal kereskedik Debrecenben. Az ügy felderítése során kiderült, hogy a 20 éves férfi rendszeresen értékesít vásárlóinak kábítószert. A nyomozók 2020. december 14-én este ütöttek rajta a díleren és két vásárlóján, amikor épp egy üzletet bonyolítottak le. Több pakett, kiporciózott, fehér színű kábítószergyanús port foglaltak le tőlük, amiket szakértő bevonásával vizsgálnak a nyomozás során.

kép

A rendőrök mindhármukat előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a 20 éves férfit, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, míg vásárlóinak kábítószer birtoklás vétség miatt kell felelniük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség nevében

Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.