Őrizetben a kábítószer-kereskedők

2022. 05. 05., cs - 15:26
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a siófoki rendőrök segítségével drogdílerekre csaptak le.

A rendőrök a nyomozásban beszerzett adatok alapján 2022. május 4-én az esti órákban Siófokon, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai (MEKTA) segítségével két drogdílert fogtak el. A végrehajtott kutatások alkalmával készpénzt, kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint kábítószer termesztéshez és fogyasztáshoz használatos eszközöket, tárgyakat foglaltak le. A megalapozott gyanú szerint a férfiak főként fiatalkorú iskolásoknak árultak drogot.

A nyomozók a 18 éves balatonszabadi S. Bencét és a 19 éves siójuti H. Csongort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök mindkettőjüket bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség nevében

Egy miskolci férfi sms-t kapott a „rendőrség nevében” arról, hogy megbüntették, és kérték, kattintson a linkre. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Őrizetben a rabló

Két nőre is rátámadt az a miskolci férfi, akit azonosítottak, majd elfogtak a rendőrök.