Őrizetben a késelő

2024. 07. 04., cs - 15:26
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 37 éves nőt vettek őrizetbe a veszprémi rendőrök.

Egy veszprémi lakos tett bejelentést július 3-án 9 órakor, hogy az egyik társasház melletti partoldalon fekszik egy sérült ember. A férfi elmondta, hogy a szúrt sérüléseit akkor szerezte, amikor előző este összeszólalkozott az ismerősével, aki késsel támadt rá. A mentősök ellátták a férfi sebeit, és kórházba szállították.

Alig egy órával később a veszprémi járőrök, valamint a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Műveleti Alosztályának munkatársai elfogtak egy 37 éves nőt, és előállították. A nyomozók kihallgatták a késelőt, és őrizetbe vétele mellett kezdeményezték a letartóztatását.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt folyik a nyomozás ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.