Őrizetben a közveszéllyel fenyegető

2022. 10. 07., p - 13:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki kétszer is robbantással fenyegetőzött Csepelen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy budapesti férfivel szemben, aki a gyanú szerint 2022. október 6-án 22 óra 50 perc körül tárcsázta a segélyhívót, hogy közölje; robbanóanyagot helyezett el a csepeli víztoronynál.

A rendelkezésre álló adatok szerint ugyanez a férfi alig két órával később, 2022. október 7-én 0 óra 30 perc körül ismét bejelentést tett, ezúttal arról, hogy valaki a bombát rejtett el egy XXI. kerületi plázában.

A 41 éves M. Lászlót a rendőrök csepeli otthonában elfogták, és a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították. A férfit két rendbeli közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, de azt mondta, hogy nem gondolta komolyan amit mondott.

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.